top of page

CERAMIC GUARD

Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Met de Ceramic Guard-coating verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer dat u uw auto wast.

De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Ceramic Guard geeft de lak een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte. 

Doorbraak in Technologie

Door de jarenlang opgebouwde kennis op het gebied van bescherming is men erin geslaagd de nieuwste polymeer technieken toe te voegen aan de SiCarbon+ coating. Hierdoor ontstaat na applicatie een druppel contacthoek van 110° gecombineerd met een extreem glad oppervlak.

 

Dit resulteert in een betere krasbestendigheid, flexibiliteit en permanente hechting van de nano moleculen op de lak die alleen te verwijderen zijn door middel van polijsten.

MCS Cleaning Ceramic Guard Coating
MCS Cleaning
MCS Cleaning Ceramic Guard Coating

Bescherming die blijvend is

Ceramic Guard: een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak.

Hierdoor wordt wassen zeer eenvoudig. Insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de lak is optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat de autolak van buitenaf bedreigt.

Daarnaast geeft Ceramic Guard een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak

MCS Cleaning Ceramic Guard Coating

Garantie en Ceramic Guard 4life

Ceramic Guard geeft een standaard garantie van 3 jaar op het behandelde lakwerk. De garantie is van toepassing als de coating door een Ceramic Guard specialist is aangebracht volgens de juiste applicatie voorwaarden en methode.

 

Met Ceramic Guard 4life is het mogelijk de garantieperiode te verlengen. Een jaarlijks terugkerende controle- en onderhoudsbehandeling van de Ceramic Guard zorgt voor een continuering van de garantieperiode. De garantie schuift een jaar door per controle- en onderhoudsbehandeling

MCS Cleaning Ceramic Guard Coating
MCS Cleaning
bottom of page